Note :: you read this message because your navigator does not support the standards of the Web. We suggest you updating your navigator.

NL - FR

voor bedrijven

// BEDRIJFS EVENTS & INCENTIVES

Sinds jaren organiseren we kwalitatieve ballonvaarten voor bedrijven in Vlaams- & Waals Brabant. Na de vlucht kunnen we een lekker en streekgebonden ontbijt organiseren of een barbecue of spagetti in het geval van een avondvaart. Dit kan zelfs op de landingsplek na toelating van de eigenaar. Voor deze lekkernijen werken we samen met vakkundige traiteurs uit onze streek. Zo maken we van uw incentive niet alleen een avontuurlijk maar ook een lekker event!.

// EEN EIGEN BALLON ?

Ons bedrijf wil verder groeien en door de stijgende vraag van particulieren naar ballonvaarten in het Hageland breiden we onze vloot uit en zijn we op zoek naar een aantal nieuwe sponsors uit deze streek. Uw logo op onze ballon? Het kan èn het is betaalbaar! We hebben een formule uitgewerkt zonder zware aankoop- of werkingskosten. Een win/win formule die uw bedrijf een goede 'exposure' en een bijzondere uitstraling geeft. Heeft u interesse gelieve ons dan volledig vrijblijvend te contacteren.

// OVERTUIGING NODIG ?

Een warmeluchtballon is een indrukwekkend gevaarte van gemiddeld 25 à 30 meter hoog. De publiciteit wordt op de perfecte plaats aangebracht om zowel gezien te worden in voor-, in zij- als in onderaanzicht. De grootte van het logo wordt danig gemaakt om goed gelezen te kunnen worden tot een hoogte van 500m in een straal van 1,5km. Volgens cijfers uit een officieel CIM onderzoek wordt een ballon per vlucht wordt door gemiddeld 20.000 mensen gezien. Met een jaarlijks gemiddelde van 50 vluchten bereikt uw logo dus ongeveer 1 miljoen oogcontacten. Daarenboven wordt u diverse malen kosteloos gefotografeerd en gezien op diverse balloon sites!

Elke ballonvaart is anders, maar altijd even romantisch, indrukwekkend én veilig. Een ideale PR-tool dus! De bestaande soms wat stroeve contacten, kennen in dit avontuurlijk kader een positieve wending waarvan u jarenlang de vruchten zult plukken. Ballonvaren is écht niet meer het medium dat alleen is weggelegd voor een aantal geprivilegieerde bedrijven!

// WAAROM U ONS ALS PARTNER ZOU KIEZEN ?


Omdat…
  • we kunnen terugblikken op meer dan 10 jaren gedreven ervaring; méér dan 1500 sponsorvluchten/ luchtdopen
  • we 7 dagen op 7 bereikbaar zijn en snel kunnen reageren op al uw opdrachten
  • we creatief zijn in de uitbouw van nieuwe ideeën die aan een ballonvaart die extra dimensie geven
  • we goede kontakten onderhouden met Bestuur der Luchtvaart, KMI
  • we beschikken over een machtiging tot luchtarbeid
  • we lid zijn van Profballoon, de federatie van professionele ballonvaarders in België
  • ons team van gedreven en gepassioneerde mensen, uw bedrijfsfilosofie graag wil overbrengen naar uw klanten, leveranciers en collega's.

 

tel 016 / 35 35 35
Balloonflights bvba/sprl, Kwabeekstraat 4, B-3370 Boutersem, België/Belgique
BTW/TVA/VAT BE 0881.713.271 - IBAN BE25 0014 8853 1482 - BIC GEBABEBB
© 2006-2020 balloonflights.be | Web Agency & graphical studio GLUCONE